top of page

De Coupé Zpeciaal

Logo-Zpeciaal-KORT.png

ZPECIAAL, 
PERFECT IMPERFECT.

Naast lekker eten in De Coupé kan je in het winkeltje ook terecht voor een uitgebreide keuze aan wijnen, ambachtelijke producten zoals olijfolie, koffie, thee, enz. Ook de creaties van Annie onder de merknaam Zpeciaal kan je er kopen.

Zpeciaal, perfect imperfect, zijn onder andere upcycle producten die Annie zelf maakt. Upcyclen is een vorm van recycling waarbij het product wordt verwerkt tot één of meerdere nieuwe producten. Hier worden oude lederen jassen en kostuumvesten omgetoverd tot tassen, jeansbroeken tot keukenschorten enz. Annie ziet in elk afgedankt product wel een opportuniteit om er iets nieuw van te maken. 

Ook kan je er terecht voor keramiek serviesgoed, hebbedingetjes zoals zeepschaaltjes, tapasplanken enz. Allemaal items, uniek, gedurfd, creatief en met een ziel. 

Kortom, zoek je een leuk cadeautje om te geven of om jezelf te verwennen ? Dan ben je bij Zpeciaal aan het juiste adres. Wil je contact opnemen om een bepaald cadeau idee te bespreken dan kan dit via mail info@de-coupe.be of telefonisch op het nummer 0475 555 773.

Open op dinsdag van 14.00 - 18.00u,

Of op afspraak 0475 555 773 

 

  • Facebook de coupé
  • instagram de coupé

Stationsstraat 103A bus 1

2250 Olen

+32 475 555 773

info@de-coupe.be

 

bottom of page